Τα εγκαίνια της  20ης  Έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα  και Γεύσεις Ελλάδας» πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10/7/2021, από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη  και τον διοργανωτή της έκθεσης κ. Νεκτάριο Σερμάκη, στο Πασαλιμάνι.

Η έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18  Ιουλίου 2021, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, της Περιφέρειας Κρήτης και του ΕΟΤ και πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων για την προστασία και την ασφάλεια εκθετών και καταναλωτών.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο κ. Μώραλης περιηγήθηκε μαζί με τη σύζυγό του κα  Βάλια Κυριαζή – Μώραλη, στα περίπτερα και συνομίλησε με εκθέτες.

Η 20η  Έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα  και Γεύσεις Ελλάδας» δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για προϊόντα μοναδικής διατροφικής αξίας από τους τοπικούς παραγωγούς της Κρήτης, αλλά  και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.