Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά: 7 λόγοι για να το εμπιστευθείς για το κατοικίδιο σου

Αν όπως και εμείς έχεις κατοικίδιο ή αγαπάς πάρα πολύ τα ζώα και σκέφτεσαι κάποια στιγμή να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο, τότε θα γνωρίζεις καλά ότι στο speed dial πλέον θα έχεις και τον κτηνίατρο σου σε περίπτωση ανάγκης (εμείς σίγουρα τον έχουμε στα αγαπημένα του κινητού).

Μία πρώτη σκέψη όταν αποφασίζεις να υιοθετήσεις ένα ζωάκι είναι μεταξύ άλλων και σε ποιον κτηνίατρο θα απευθύνεσαι για τα εμβόλια, τους ετήσιους ιατρικούς ελέγχους και κυρίως σε μια έκτακτη περίπτωση που θα απευθυνθείς και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι όλα θα πάνε καλά.

Εμείς εμπιστευόμαστε το ιατρικό προσωπικό του Κτηνιατρικού Κέντρου Πειραιά και αυτοί είναι οι λόγοι που το έχουμε διαλέξει για τις γάτες και τα σκυλάκια μας (ναι, πληθυντικός). 

 1. Μεγάλη ομάδα ιατρικού προσωπικού
  Η ομάδα των κτηνιάτρων είναι πολύ μεγάλη, μπορείς πάντα να τους βρεις και πάντα θα υπάρχει κάποιος έμπειρος γιατρός να σε εξυπηρετήσει.
 2. Εσωτερικά Χειρουργεία & Εργαστήρια
  Διαθέτουν πολλά μηχανήματα και εργαστήρια (πχ. Μικροβιολογικό) για να αντιμετωπίσουν κάθε ανάγκη, και κάθε διάγνωση εσωτερικά. Αυτό σημαίνει ότι έχουν άμεσα τα αποτελέσματα και μπορούν να διαγνώσουν γρήγορα και άμεσα κάθε πρόβλημα- άρα και να το αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά.
   
 3. Συνεργάτες ιατροί και για άλλα ζώα- κατοικίδια
  Κάθε εβδομάδα υπάρχει εξειδικευμένος συνεργάτης γιατρός που δέχεται και φροντίζει πτηνά, τρωκτικά και εξωτικά ζώα.
 4. Εφημερεύουν κάθε βράδυ και Σαββατοκύριακα
  Επειδή η ζωή δυστυχώς έχει και απρόοπτα, η εφημερία ενός κτηνιατρείου στο κέντρο του Πειραιά λύνει πολλά από αυτά.
  Καθημερινά εφημερεύουν κατόπιν τηλεφωνήματος, οπότε σου λύνει αρκετούς προβληματισμούς.
 5. Ωράριο
  Τις καθημερινές, έχουν συνεχόμενο ωράριο από το πρωί έως το βράδυ.
 6. Δίπλα στις φιλοζωικές οργανώσεις
  Η ομάδα του κέντρου είναι δίπλα στις φιλοζωικές οργανώσεις σε κάθε έκτακτη ανάγκη, όπως για παράδειγμα φέτος στις φωτιές. Ήταν ανοιχτοί για να φροντίσουν και να νοσηλέψουν όλα τα πυρόπληκτα και τραυματισμένα ζωάκια που δέχτηκαν από εθελοντές.
 7. Τέλος, αγαπάνε πραγματικά τα ζώα και φαίνεται 

Περισσότερα:
https://vetpiraeus.gr/

Facebook
Instagram
Γρ. Λαμπράκη 56, Πειραιάς