Το νέο ιταλικό All Day Bar Lollobrigida άνοιξε τις πόρτες του στο Μικρολίμανο το περασμένο καλοκαίρι, δίνει νέο αέρα στον Πειραιά και βάζει ξεκάθαρα το στίγμα του στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, συστήνοντας την δική του εκδοχή της ιταλικής κουζίνας.

Με ιταλική φινέτσα, εμπνευσμένη μπαρόκ διακόσμηση, πιάτα που νομίζεις πως βγήκαν από νεοϋρκέζικη κουζίνα και καφέ… από άλλο πλανήτη, το (ή μάλλον η) Lollobrigida άνοιξε την πόρτα της στο Μικρολίμανο, στον Πειραιά και προσελκύει επισκέπτες (και θαμώνες) από κάθε γωνιά της Αθήνας.

Βέβαια, δεν είναι μόνο «αέρας» αυτό που το νέο All Day Bar προσφέρει στον Πειραιά, αλλά και εξαιρετικό φαγητό που κάνει τους σιελογόνους αδένες να παραληρούν και καφέ που καλύπτει ακόμη και τους απαιτητικότερους coffee addicts. Αν μάλιστα είστε αρκετά coffee addict, ίσως να είστε σε θέση να μυρίσετε το TAF χαρμάνι του Lollobrigida, πριν καλά-καλά πλησιάσετε στην είσοδό του!

– Το All Day Bar Lollobrigida στον Πειραιά είναι ταυτισμένο με το κυριακάτικο brunch.

Η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι κάτι που σίγουρα ξεχωρίζει στο νέο must-visit spot στον Πειραιά: από το design του All Day Bar, το στήσιμο των πιάτων, την εξυπηρέτηση από το service και φυσικά… τη γεύση, όλα φωνάζουν πως στην Lollobrigida, οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ακόμη και το λεμόνι στο νερό μαρτυρά πως η ομάδα του Lollobrigida έχει σκοπό να σας καλομάθει!

Η προσοχή στη λεπτομέρεια δεν θα μπορούσε βέβαια να αφήσει έξω και τις μουσικές επιλογές: Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στο Lollobrigida, ιδιαίτερα ατμοσφαιρικες, ηλεκτρονικες μουσικές θα σας ανεβάζουν τη διάθεση.

Η αλήθεια είναι πως το Lollobrigida προσφέρεται για «γαστρονομικές επιδρομές» όλες τις ώρες τις ημέρας: brunch, γεύμα ή και δείπνο, με γεύσεις που θυμίζουν στη γείτονα Ιταλία και πιάτα που θαρρείς που βγήκαν από την κουζίνα για να φωτογραφηθούν- και όχι να καταναλωθούν. Και έπειτα βέβαια καταναλώνονται με φωτογραφική ταχύτητα!

Η επιλογή των πιάτων είναι σίγουρα δύσκολη. Εμείς πάντως συστήνουμε ανεπιφύλακτα το ριζότο γαρίδας και φυσικά το (λαχταριστό) μπέργκερ, ενώ αν η όρεξη σας το τραβάει, δοκιμάστε οπωσδήποτε το cheesecake με φυστίκι.

Αν βρεθείς για brunch το Σαββατοκύριακο, η κατανάλωση αλκοόλ βαράει κόκκινο, αφού το All Day Bar προσφέρει ελεύθερη κατανάλωση τα Σαββατοκύριακα, στη λίστα κοκτέιλ του, με μόλις δέκα ευρώ το άτομο!

Επιπλέον, η ομάδα του Lollobrigida διδάσκει την τέχνη του να μοιράζεσαι, καθώς στο σύντομο μα εξαιρετικά περιεκτικό και γευστικό μενού του, παρουσιάζει sharing πιάτα! Εξάλλου «οι παρέες είναι που γράφουν ιστορία» όπως εξομολογούνται οι άνθρωποι πίσω από το νέο γαστρονομικό εγχείρημα στον Πειραιά.

Για τους ζωόφιλους, αξίζει να αναφερθεί πως το Lollobrigida επανασυστήνει -μεταξύ άλλων- και τον όρο «pet- friendly» καθώς, όχι απλά τονίζει με κάθε τρόπο πως τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα, αλλά τους προσφέρει νερό και μπισκότα! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φροντίσετε πως δεν θα το παρακάνουν!

Lollobrigida Πειραιάς
Το Lollobrigida είναι το απόλυτο pet- friendly μαγαζί στον Πειραιά

Αποποίηση:
Τα παραπάνω αποτελούν προτάσεις της ομάδας του This is Piraeus. Συχνά οι παραπάνω προτάσεις προέρχονται από τους ίδιους τους αναγνώστες και φίλους του This is Piraeus, έπειτα από δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται στα social media. Σημειώνεται πως οι παραπάνω προτάσεις, σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν πληρωμένη διαφήμιση.