Το Ambivert Concept Store και η Eιρήνη Μπατάκη, ψυχοσωματική σύμβουλος στη μέθοδο Εκφραστικής Κίνησης-Rio Abierto, πραγματοποιούν διαδικτυακά κάθε Δευτέρα 19.30- 21.00 Εργαστήρι Εκφραστικής Κίνησης με τη μέθοδο Rio Abierto.

Ο νέος κύκλος μαθημάτων Εκφραστικής Κίνησης- Rio Abierto είναι ένα ανοιχτό παράθυρο προς το μακριά, εκεί που δεν φτάνουν τα μαθήματα εκφραστικής κίνησης με φυσική παρουσία, και ταυτόχρονα προς το πολύ κοντά, τον καθημερινό μας χώρο, το σπίτι μας. Κάθε εβδομάδα δημιουργούμε ένα χώρο έκφρασης, άσκησης, ροής, με προτάσεις γεμάτες ζωτικότητα και ενέργεια, παράλληλα αναστοχαστικές και απαλές, που ξεκλειδώνουν το σώμα, τα συναισθήματα και την καρδιά και μας συνδέουν, μας δυναμώνουν και μας διευρύνουν.

Μέσα από τον ελεύθερο και κοινό χορό μας:

– αναπνέουμε καλύτερα και βαθύτερα!

-ευθυγραμμίζουμε τα κέντρα της ενέργειας μας και ασκούμε ομοιόμορφα όλο

μας το σώμα!

-ακούμε τα θέλω των συναισθημάτων μας και την ομορφιά του καθαρού από

σκέψεις νου μας!

-απολαμβάνουμε τη δύναμη της στιγμής!

-εμπλουτίζουμε τις δυνατότητες σωματικής και ψυχικής έκφρασης που έμφυτα

διαθέτουμε!

-απολαμβάνουμε

– κινεί η θέληση για χορό, περισσότερη έκφραση, κίνηση, ανακάλυψη και γνώση του Εαυτού μας.

Για όλους εμάς που θέλουμε να ενισχύσουμε τη σωματική, συναισθηματική και πνευματική μας υγεία και να απολαμβάνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε κάθε στιγμή, χορεύοντας το.

Η ομάδα θα είναι ολιγομελής και θα εξελίσσεται μαζί, για τον λόγο αυτό συνίσταται σταθερότητα και διάρκεια στη συμμετοχή.

Για ενήλικές κάθε ηλικίας, με ή χωρίς γνώσεις χορού.

Ημέρα: Κάθε Δευτέρα 19.30- 21.00

Κόστος: 40 ευρώ μηνιαία

Drop In: 15 ευρώ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Με αποστολή e-mail στο ambivert.conceptstore@gmail.com , γράφοντας τον τίτλο του σεμιναρίου,όνομα, επίθετο και τηλέφωνο επικοινωνίας .

Η ομάδα είναι ανοικτή σε νέα άτομα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στo 6978131904, 2104134642

Πολυχώρος Ambivert Concept Store, Πραξιτέλους 132, Πειραιάς.

www.ambivert.gr

Τι είναι η μέθοδος Rio Abierto;

Μια ολοκληρωμένη μέθοδος προσωπικής ανάπτυξης, βασισμένη στην εκφραστική κίνηση, τον ενεργειακό-θεραπευτικό χορό και τη μουσική. Rio Abierto, στα ισπανικά, σημαίνει ανοικτό ποτάμι, το χαρούμενο δηλαδή άνοιγμα μας στην ροή της ενέργειας της Ζωής μέσα και γύρω μας.

Τα κυριότερα εργαλεία της δουλειάς μας είναι: η εκφραστική κίνηση, ο ενεργειακός- θεραπευτικός χορός, η μουσική, οι συνδυασμοί αναπνοής, ήχου και σιωπής, η κίνηση και ευθυγράμμιση των κέντρων ενέργειας στο σώμα μας (chakras), οι συστημικές χορευτικές αναπαραστάσεις (dance constellations), το παιχνίδι, η χαλάρωση, ο σωματικός διαλογισμός, η γλυκιά αυτοπαρατήρηση, το μοίρασμα και η μεταμορφωτική δύναμη του κάθε ένα μας και της ομάδας!

Περισσότερα στο www.rioabierto.gr

H Eιρήνη Μπατάκη είναι πιστοποιημένη ψυχοσωματική σύμβουλος

στην μέθοδο Εκφραστικής Κίνησης-Rio Abierto από το 2010.

Εκπαιδευτικός, χορεύτρια και εκπαιδευόμενη στην σωματική ψυχοθεραπεία του ελληνικού κέντρου Βιοσύνθεσης. Πολύγλωσση και πολυταξιδεμένη, αυτό που αγαπά είναι να δημιουργεί χώρους εκφρασης, επικοινωνίας, ενδυνάμωσης και θεραπείας, όπου αναδεικνύονται και εμπεδώνονται οι μοναδικές ψυχικές ποιότητες του κάθε συμμετέχοντα και της κάθε ομάδας.