Χριστούγεννα στον Πειραιά

Update: Δείτε το φετινό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων δράσεων του Δήμου Πειραιά εδώ.

Κόκκινα στολίδια και φωτάκια παντού, μυρωδιές σοκολάτας, ζαχαρωτών και λοιπών γλυκών κατακλύζουν το Κέντρο του Πειραιά, εμπορικά καταστήματα γεμάτα κόσμο και γιορτινή διάθεση παντού. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς: Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα- και μαζί τους οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Πειραιά!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους είναι ημέρες χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας για όλους- γι’ αυτό άλλωστε και o Πειραιάς φορά τα γιορτινά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους να αφεθούν στη μαγεία των εορτών!

Από τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά: από το Δημοτικό Θέατρο και την Τρούμπα, μέχρι την Καστέλλα και τα Καμίνια, η ψυχή του Πειραιά χτυπά γιορτινά σε πληθώρα εκδηλώσεων! Από θεατρικές δραστηριότητες και παραστάσεις, μέχρι συναυλίες και Street Party, ο Πειραιάς μεταλλάσσεται σε ένα μεγάλο, Χριστουγεννιάτικο χωριό!

Από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, όταν η φωταγώγηση του δέντρου στον Πειραιά θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση των εορταστικών εκδηλώσεων, μέχρι και την Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020, ο Δήμος Πειραιά έχει σχεδιάσει για τους δημότες και τους επισκέπτες, μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων, με επίκεντρο τα παιδιά: τους «πρωταγωνιστές» των γιορτών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Destination Piraeus!