Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Λογοτεχνικό ταξίδι με τον συγγραφέα Ιερώνυμο Πολλάτο

Το Δημοτικό θέατρο Πειραιά συνεχίζει την διαδικτυακή δράση Αφηγήσεις – λογοτεχνικά ταξίδια Ελλήνων συγγραφέων, με τον συγγραφέα Ιερώνυμο Ηλία Πολλάτο.

Σημειώνεται πως ο Ιερώνυμος Ηλίας Πολλάτος θα διαβάσει ένα διήγημα από το βιβλίο του “Τα καμίνια εντός” (Εκδόσεις Ινστιτούτο Μελέτης της Τοπικής Ιστορίας και της Ιστορίας των Επιχειρήσεων) την Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 και ώρα 18.00, μέσα από την ιστοσελίδα www.dithepi.gr

Αξίζει να αναφερθεί πως κατά τη διαδικτυακή δράση “Αφηγήσεις – λογοτεχνικά ταξίδια Ελλήνων συγγραφέων” το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει έναν κύκλο λογοτεχνικών συναντήσεων, με τη συμμετοχή συγγραφέων διαφορετικού ύφους και γραφής, με μορφή podcasts.

Η συγκεκριμένη δράση φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με παράλληλη ραδιοφωνική μετάδοση από το Kανάλι 1-  Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά στους 90.4.

Λίγα λόγια για τη Δράση

Στόχος της δράσης “Αφηγήσεις – λογοτεχνικά ταξίδια Ελλήνων συγγραφέων” είναι το ταξίδι με λέξεις και αισθήματα. Οι συγγραφείς που ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, διαβάζουν οι ίδιοι τα κείμενα τους και επιλέγουν τις μουσικές που τα συνοδεύουν.

Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές συναντήσεις – αφηγήσεις έχουν διάρκεια περίπου 30 λεπτά έκαστη κι αποτελούν μια δράση που φέρνει την εντελώς προσωπική σφραγίδα του κάθε συγγραφέα.

Η διαδικτυακή και νέα ραδιοφωνική δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Αφηγήσεις» πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους  εκδοτικούς οίκους και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4» κάθε Κυριακή -έως τις 30 Μαΐου- στις 18.00.

Ακολουθείστε τους σε αυτό το Κυριακάτικο απογευματινό ραντεβού!