Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στις 20:00, ο πολυχώρος Ambivert Concept Store στον Πειραιά, διοργανώνει ένα άκρως ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό Popup Fashion Show. 


Σε συνεργασία με τους Έλληνες σχεδιαστές Cristina Beautiful Life & de.bour, θα σας παρουσιάσουν τις νέες collection για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2022 με έμφαση στο Occasion Wear. 
Οι συλλογές θα παραμείνουν στο Ambivert Concept Store έως την Κυριακή 15/05/2022, όπου θα μπορείτε να επισκεφθείτε το χώρο, να δείτε και να δοκιμάσετε τις συλλογές. 

Ο πολυχώρος Ambivert είναι ο τόπος συνάντησης μας. Ένα “σημείο” στο κέντρο του Πειραιά όπου μοιραζόμαστε ιδέες και συναισθήματα, εστιάζουμε στην έννοια της μοναδικότητας και του προσωπικού στυλ και πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας.

Ambivert σημαίνει αμφιστρεφής…Το να επιλέγει κανείς  να βρίσκει ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη για κοινωνικοποίηση με την ανάγκη για φροντίδα του εαυτού του.

Στο δίπολο εσωστρέφειας και εξωστρέφειας ο αμφιστρεφής βρίσκεται κατ’ επιλογήν στην μέση με σκοπό την συνειδητοποίηση για την αναγνώριση της καλύτερης πλευράς του εαυτού της.

Στο Ambivert  η πολυπλοκότητα του εαυτού βρίσκει τόπο έκφρασης, δημιουργίας και απόλαυσης. Πρόκειται για μία σύνθεση βιωματικών απολαύσεων όπου η αισθητική παρέμβαση στην καθημερινότητα μας πρωταγωνιστεί και προσφέρει τις πιο όμορφες αλλαγές.

H αφήγηση που δημιουργείται σε αυτό το “ροζ νεοκλασικό” έχει στόχο όλοι μαζί να βάλουμε την δική μας πινελιά σε ότι θεωρούμε όμορφο, απελευθερωτικό και αρμονικό.

Εκδήλωση Fashion Show: 13/05

Ώρα: 20:00

Είσοδος Δωρεάν 

Τοποθεσία: Ambivert Fashion Show